Asbestattest Asse

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Asbestattest in Asse

Het is van groot belang om te beschikken over een asbestattest bij de verkoop of verbouwing van een gebouw, niet alleen in Londerzeel maar ook in Asse. Asbest is namelijk een gevaarlijke stof die ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Bij Asbesthome begrijpen we dat u snel en vakkundig geholpen wilt worden, daarom bieden wij een snelle service om aan uw vereisten te voldoen.

Vakkundige en snelle service

Wanneer u een asbestattest nodig heeft, wilt u geen tijd verliezen. Daarom biedt Asbesthome een vlotte en snelle service om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk aan de nodige vereisten voldoet. Onze gecertificeerde asbestdeskundigen komen binnen 24 uur na uw aanvraag langs voor een asbestinventarisatie van uw woning in Asse. Vervolgens wordt het sloopopvolgingsdossier met sloopinventaris, asbestinventaris en inventaris gevaarlijke stoffen naar TRACIMAT verstuurd. Zij bekijken dit dossier volledig en geven hun goedkeuring. Hierna leveren zij een conformiteitsattest af voor de sloop. Binnen een week heeft u het asbestattest in handen.

Gecertificeerde asbestdeskundigen

Onze asbestdeskundigen hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO en TRACIMAT met succes afgerond en zijn gecertificeerd door OVAM en TRACIMAT. Bij Asbesthome werken we volgens het OVAM-protocol en hebben we veel aandacht voor de veiligheid van bewoners en medewerkers. Indien nodig gebruiken we beschermende middelen en nemen we extra maatregelen om de veiligheid te garanderen.

Voordelig tarief

Bij Asbesthome streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken voor onze klanten in Asse. Wij hanteren vaste en duidelijke tarieven, zonder onverwachte extra kosten. Bovendien bieden wij ook een full-service attestenpakket aan, waaronder het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, waarmee u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Werkwijze voor het verkrijgen van een asbestattest in Asse

Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een complete asbestinventarisatie van uw woning in Asse en analyseren indien nodig verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd. Dit attest kunt u gebruiken bij de verkoop of verhuur van uw woning.

Professioneel asbestattest in Asse

Wilt u graag een professioneel asbestattest verkrijgen in Asse en bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Neem dan contact op met Asbesthome! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsvolle en professionele asbestattesten tegen een voordelig tarief. Wij hanteren vaste en duidelijke tarieven zonder verborgen kosten, zodat u steeds weet waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij een full-service attestenpakket aan, inclusief het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, om ervoor te zorgen dat u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Werkwijze voor het verkrijgen van een asbestattest in Asse

Ook in Asse kunt u bij Asbesthome terecht voor een betrouwbare en snelle service voor het verkrijgen van een asbestattest. Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een complete asbestinventarisatie van uw woning en analyseren eventuele verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd. Dit attest kunt u gebruiken bij de verkoop of verhuur van uw woning.

Advies bij verwijdering van asbest in Asse

Als u vermoedt dat er asbest aanwezig is in uw pand in Asse, is het belangrijk om snel en adequaat te handelen. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het inventariseren van de mogelijke plaatsen waar asbest zich bevindt en u adviseren over de beste manier om dit te verwijderen. Bij Asbesthome staan we garant voor een veilige, snelle en accurate asbestverwijdering. Wij assisteren u bij het opstellen van een asbestinventarisatie, het aanvragen van de nodige vergunningen en het verwijderen van het asbest. We zorgen er steeds voor dat alles volgens de geldende normen en regelgeving verloopt, zodat u snel weer over een veilige en gezonde leefomgeving beschikt.

Neem vandaag nog contact op met Asbesthome voor professioneel en betrouwbaar advies over asbestverwijdering in Asse. Onze experts staan steeds voor u klaar om u te helpen.