Asbestattest Belsele

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Asbestattest in Belsele

Beschikt u over een asbestattest bij de verkoop of verbouwing van uw gebouw in Belsele? Asbest is een gevaarlijke stof die ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Asbesthome begrijpt uw vereisten en biedt een snelle service om u te helpen.

Vakkundige en snelle service

Asbesthome biedt een vlotte en snelle service om ervoor te zorgen dat u snel aan de nodige vereisten voldoet. Onze gecertificeerde asbestdeskundigen komen binnen 24 uur na uw aanvraag langs voor een asbestinventarisatie van uw woning in Belsele. Na de analyse van de verdachte materialen wordt het sloopopvolgingsdossier met sloopinventaris, asbestinventaris en inventaris gevaarlijke stoffen naar TRACIMAT verstuurd. Binnen een week heeft u het asbestattest in handen.

Gecertificeerde asbestdeskundigen

Onze asbestdeskundigen zijn gecertificeerd door OVAM en TRACIMAT en hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO met succes afgerond. Bij Asbesthome werken we volgens het OVAM-protocol en hebben we veel aandacht voor de veiligheid van bewoners en medewerkers.

Voordelig tarief

Bij Asbesthome streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken voor onze klanten in Belsele. Wij hanteren vaste en duidelijke tarieven zonder verborgen kosten. Bovendien bieden wij ook een full-service attestenpakket aan, waaronder het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, waarmee u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Werkwijze voor het verkrijgen van een asbestattest in Belsele

Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een complete asbestinventarisatie van uw woning in Belsele en analyseren eventuele verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd.

Advies bij verwijdering van asbest in Belsele

Als u vermoedt dat er asbest aanwezig is in uw pand in Belsele, is het belangrijk om snel en adequaat te handelen. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het inventariseren van de mogelijke plaatsen waar asbest zich bevindt en u adviseren over de beste manier om dit te verwijderen. Bij Asbesthome staan we garant voor een veilige, snelle en accurate asbestverwijdering. Wij assisteren u bij het opstellen van een asbestinventarisatie, het aanvragen van de nodige vergunningen en het verwijderen van het asbest, volgens de geldende normen en regelgeving.

Neem vandaag nog contact op met Asbesthome voor professioneel en betrouwbaar opmaken van een asbestattest in Belsele.