Asbestattest Beveren

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Snelle asbestattest in Beveren

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare dienstverlener om een asbestattest te verkrijgen in Beveren? Dan is Asbesthome de juiste keuze! Onze ervaren inspecteurs komen graag bij u langs om een asbestinventarisatie van uw woning uit te voeren en binnen een week heeft u het attest in handen.

Efficiënte werkwijze

Asbesthome begrijpt dat u geen tijd wilt verspillen wanneer u een asbestattest nodig heeft. Daarom bieden we een snelle en efficiënte service om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk aan de nodige vereisten voldoet. Na uw aanvraag plannen we binnen 24 uur een afspraak voor de asbestinventarisatie van uw woning in Beveren. Onze ervaren inspecteurs komen bij u langs en maken een complete asbestinventarisatie. Vervolgens wordt het sloopopvolgingsdossier met sloopinventaris, asbestinventaris en inventaris gevaarlijke stoffen naar TRACIMAT verstuurd. Zij bekijken het dossier volledig en geven hun goedkeuring. Hierna leveren zij een conformiteitsattest af voor de sloop.

Gecertificeerde asbestdeskundigen

Onze asbestdeskundigen hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO en TRACIMAT met succes afgerond. Asbesthome staat zowel bij OVAM als bij TRACIMAT op de lijst van gecertificeerde asbest- en sloopdeskundigen. Wij werken volgens het OVAM-protocol en hebben veel aandacht voor de veiligheid van de bewoners en onze medewerkers. Waar nodig gebruiken wij beschermende middelen en nemen wij extra maatregelen om de veiligheid te garanderen.

Voordelig tarief

Asbesthome biedt een betrouwbare en voordelige oplossing voor het verkrijgen van een asbestattest in Beveren. Wij hanteren vaste en duidelijke tarieven, zonder onverwachte extra kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien bieden wij ook een full-service attestenpakket aan, waaronder het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, waarmee u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Werkwijze

Bij Asbesthome kunt u terecht voor het verkrijgen van een asbestattest in Beveren. Hieronder vindt u een overzicht van de werkwijze om zo’n attest te verkrijgen:

Afspraak maken: Via de website van Asbesthome of telefonisch maakt u een afspraak voor een asbestinventarisatie bij u thuis. Inventarisatie: Een ervaren asbestdeskundige van Asbesthome komt op de afgesproken datum bij u langs om een volledige asbestinventarisatie uit te voeren. Hierbij wordt gekeken naar mogelijke asbesthoudende materialen en hun locatie in de woning. Analyse: Indien nodig worden er stalen genomen van de verdachte materialen. Deze stalen worden