Asbestattest Brugge

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Waarom een asbestattest belangrijk is voor jouw woning in Brugge

Net zoals in de rest van Vlaanderen is het ook in Brugge verplicht om bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement een geldig asbestattest te kunnen voorleggen. Het attest geeft aan of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in de woning en welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen. Het is dus van groot belang om een professioneel opgesteld asbestattest te hebben om mogelijke gezondheidsrisico’s te vermijden en om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Snelle en betrouwbare service voor asbestattesten in Brugge

Bij Asbesthome begrijpen we dat het verkrijgen van een asbestattest een belangrijk onderdeel is van de verkoop of verhuur van jouw woning in Brugge. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare service aan om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Zodra je een aanvraag hebt ingediend voor een asbestinventarisatie, plannen we binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Onze erkende asbestdeskundige komt bij jou langs en inspecteert jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren.

Na de inventarisatie ontvang je binnen een week uw asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van jouw woning. Het attest geeft duidelijk aan of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in jouw woning en welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen.

We begrijpen dat een asbestinventarisatie en -attest onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom willen we het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk maken en hanteren we lage tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bij Asbesthome kan je dus rekenen op een snelle, betrouwbare en betaalbare service voor jouw asbestattest in Brugge.

Asbestinventarisatie in Brugge: snel en professioneel

Bij Asbesthome begrijpen we dat het opstellen van een asbestattest voor verkoop of verhuur van je woning in Brugge een belangrijke stap is. Daarom zorgen wij voor een snelle en professionele aanpak. Onze erkende asbestdeskundigen komen bij jou thuis langs om een grondige inspectie uit te voeren. Hierbij wordt gekeken naar alle mogelijke asbesthoudende materialen in en rondom je woning. Na de inspectie ontvang je binnen de 24 uur een professioneel opgesteld asbestattest. Hierin staat duidelijk aangegeven of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn en welke maatregelen er eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen. Zo ben je verzekerd van een veilige en professionele aanpak bij het opstellen van jouw asbestattest in Brugge.

Asbest verwijderen in Brugge: veilig en professioneel

Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden in je woning in Brugge, is het belangrijk om deze veilig te laten verwijderen. Bij Asbesthome werken we met erkende asbestverwijderaars die gespecialiseerd zijn in het veilig verwijderen van asbesthoudende materialen. Onze medewerkers beschikken over de nodige beschermende middelen en werken volgens het OVAM-protocol. Zo ben je verzekerd van een veilige en professionele aanpak bij het verwijderen van asbest in Brugge. Wij zorgen ervoor dat het asbest op een veilige manier wordt afgevoerd en dat je woning weer helemaal asbestvrij is.

Asbestattest in Brugge: vraag nu jouw offerte aan

Wil je graag een asbestattest laten opstellen voor jouw woning in Brugge? Of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onze website. Wij helpen je graag verder en zorgen voor een snelle en professionele aanpak. Vraag nu jouw offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven voor het opstellen van een asbestattest in Brugge. Bij Asbesthome ben je verzekerd van een veilige en professionele aanpak bij het opstellen van jouw asbestattest.