Asbestattest Buggenhout

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

 

Waarom een Asbestattest?

Het hebben van een geldig asbestattest is verplicht bij de verkoop of overdracht van alle woningen en/of appartementen, met bouwjaar voor 2001.

Wat is een Asbestattest?

Een Asbestattest is een document dat door een erkend asbestdeskundige wordt opgesteld. Hierin wordt weergegeven of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn binnen het inspectiegebied. Het is een belangrijk document dat door de eigenaar van het pand moet worden aangevraagd. Het toont aan in hoeverre een woning of gebouw asbestveilig is en geeft advies over hoe je het aanwezig asbest veilig kan beheren of verwijderen.

Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het opstellen van professionele asbestattesten. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest.

Asbestattest: waarom het belangrijk is

Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning.

Snelle en vakkundige service voor asbestattesten in Buggenhout

Het is de missie van Asbesthome om onze klanten zo snel en doeltreffend mogelijk van dienst te zijn. Het verkrijgen van een asbestcertificaat is een noodzakelijk onderdeel van de verkoop of overdracht van een woning. Daarom willen we het zo correct en snel mogelijk uitvoeren.

Zodra u een asbestinventarisatie aanvraagt, spreken wij binnen 24 uur bij u thuis af. Onze erkende asbestexpert komt bij u langs en inspecteert uw woning grondig op de mogelijke aanwezigheid van asbest. We gebruiken de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een ​​volledige inventarisatie uit te voeren.

Na de inventarisatie ontvang je binnen een week het originele asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of overdracht van jouw woning. Het attest geeft duidelijk aan of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in jouw woning en welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen.

Veiligheid voorop bij het opstellen van asbestattesten

Bij Asbesthome hechten we veel belang aan de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Daarom werken wij volgens het OVAM-protocol en hebben we veel aandacht voor de veiligheid van de bewoners en onze medewerkers. Waar nodig gebruiken wij beschermende middelen en nemen wij extra maatregelen. Zo ben je zeker van een veilige en professionele aanpak bij het opstellen van jouw asbest attest

Erkend asbestdeskundige in Buggenhout voor asbestattesten

Asbesthoudende materialen in woningen en gebouwen zijn gevaarlijk voor de gezondheid en moeten daarom veilig worden verwijderd. Bij Asbesthome werken we met erkende asbestdeskundigen die gespecialiseerd zijn in het opstellen van professionele asbestattesten in Buggenhout.

Wil je graag een afspraak maken voor een asbestinventarisatie of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder met al je vragen. Bij Asbesthome garanderen we een snelle en doeltreffende service voor het opstellen van asbestattesten. Binnen 24 uur na je aanvraag hebben we een afspraak gepland voor de asbestinventarisatie van jouw woning of appartement. Zo ben je snel geholpen en kan je verder met de verkoop of verhuur van jouw woning.

Bij Asbesthome streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom hanteren we lage tarieven voor het opstellen van een asbestattest in Buggenhout. We begrijpen dat deze kosten onverwacht kunnen zijn, en willen het proces voor onze klanten zo betaalbaar mogelijk maken. Op onze prijzenpagina vind je meer informatie over onze tarieven.

Competitieve prijzen voor een asbestattest

Bij Asbesthome hanteren wij de laagste prijs voor het opstellen van een asbestattest in Buggenhout. Wij begrijpen dat het opstellen van een asbestattest een verplichte maar onverwachte kostenpost kan zijn bij de verkoop of overdracht van jouw woning. Daarom willen we deze dienst voor iedereen betaalbaar maken en bieden we onze diensten aan tegen de meest gunstige tarieven in de regio.

Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning. Daarnaast geeft het attest ook aan welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen. Dit alles doen wij tegen een zeer scherp tarief, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bij Asbesthome streven wij ernaar om onze klanten zo snel en vakkundig mogelijk van dienst te zijn. Na het indienen van een aanvraag voor een asbestinventarisatie, plannen wij binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren. Binnen een week ontvang je het originele asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of overdracht van jouw woning in Buggenhout.