Asbestattest Deinze

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Snel een asbestattest in Deinze

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle service voor het verkrijgen van een asbestattest in Deinze? Dan kunt u bij Asbesthome terecht! Onze deskundige inspecteurs komen graag bij u langs om de asbestinventarisatie van uw woning uit te voeren en binnen een week heeft u het asbestattest in handen.

Vakkundige en snelle service

Bij Asbesthome begrijpen we dat u geen tijd wilt verspillen wanneer u een asbestattest nodig heeft. Daarom bieden wij een vlotte en snelle service om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk aan de nodige vereisten voldoet. Binnen 24 uur na uw aanvraag plannen we een afspraak voor de asbestinventarisatie van uw woning in Deinze. Onze ervaren inspecteurs komen bij u langs en maken de complete asbestinventarisatie op. Vervolgens wordt het sloopopvolgingsdossier met sloopinventaris, asbestinventaris en inventaris gevaarlijke stoffen naar TRACIMAT verstuurd. Zij bekijken dit dossier volledig en geven hun goedkeuring. Hierna leveren zij een conformiteitsattest af voor de sloop.

Gecertificeerde asbestdeskundigen

Onze asbestdeskundigen hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO en TRACIMAT met succes afgerond. Zowel bij OVAM als bij TRACIMAT staan we op de lijst van gecertificeerde asbest- en sloopdeskundigen. Wij werken volgens het OVAM-protocol en hebben veel aandacht voor de veiligheid van de bewoners en onze medewerkers. Waar nodig gebruiken wij beschermende middelen en nemen wij extra maatregelen om de veiligheid te garanderen.

Voordelig tarief

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verkrijgen van een asbestattest in Deinze? Zoek dan niet verder en contacteer Asbesthome vandaag nog! Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van professionele en kwaliteitsvolle asbestattesten, en dat alles aan een voordelig tarief. Wij hanteren vaste en duidelijke tarieven, zonder onverwachte extra kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien bieden wij ook een full-service attestenpakket aan, waaronder het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, waarmee u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Werkwijze voor het verkrijgen van een asbestattest in Deinze

Bij Asbesthome kunt u ook in Deinze terecht voor een betrouwbare en snelle service voor het verkrijgen van een asbestattest. Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een complete asbestinventarisatie van uw woning en analyseren indien nodig verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd. Dit attest kunt u gebruiken bij de verkoop of verhuur van uw woning.

Advies bij verwijdering van asbest in Deinze

Wanneer u vermoedt dat er asbest aanwezig is in uw pand in Deinze, is het belangrijk om snel en adequaat te handelen. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het inventariseren van de mogelijke plaatsen waar asbest zich bevindt en u adviseren over de beste manier om deze te verwijderen. Bij Asbesthome staan we garant voor een veilige, snelle en accurate asbestverwijdering. Wij assisteren u bij het opstellen van een asbestinventarisatie, het aanvragen van de nodige vergunningen en het verwijderen van het asbest. We zorgen er steeds voor dat alles volgens de geldende normen en regelgeving verloopt, zodat u snel weer over een veilige en gezonde leefomgeving beschikt.

Neem vandaag nog contact op met Asbesthome voor professioneel en betrouwbaar advies over asbestverwijdering in Deinze. Onze experts staan steeds voor u klaar om u te helpen.