Asbestattest Eeklo

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Bent u op zoek naar een betrouwbare dienst voor het verkrijgen van een asbestattest in Eeklo? Asbesthome kan u helpen! Onze deskundige inspecteurs komen bij u langs voor een asbestinventarisatie van uw woning en binnen een week heeft u het asbestattest in handen.

Vakkundige en snelle service

Asbesthome biedt een vlotte en snelle service om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk aan de nodige vereisten voldoet. Binnen 24 uur na uw aanvraag plannen we een afspraak voor de asbestinventarisatie van uw woning in Eeklo. Onze ervaren inspecteurs komen bij u langs en maken de complete asbestinventarisatie op. Vervolgens wordt het sloopopvolgingsdossier met sloopinventaris, asbestinventaris en inventaris gevaarlijke stoffen naar TRACIMAT verstuurd. Zij bekijken dit dossier volledig en geven hun goedkeuring. Hierna leveren zij een conformiteitsattest af voor de sloop.

Gecertificeerde asbestdeskundigen

Onze asbestdeskundigen hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO en TRACIMAT met succes afgerond. Wij werken volgens het OVAM-protocol en hebben veel aandacht voor de veiligheid van de bewoners en onze medewerkers. Waar nodig gebruiken wij beschermende middelen en nemen wij extra maatregelen om de veiligheid te garanderen.

Voordelig tarief

Asbesthome biedt een betrouwbare en voordelige service voor het verkrijgen van een asbestattest in Eeklo. Wij hanteren vaste en duidelijke tarieven, zonder onverwachte extra kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien bieden wij ook een full-service attestenpakket aan, waaronder het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, waarmee u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Werkwijze voor het verkrijgen van een asbestattest in Eeklo

Bij Asbesthome kunt u ook in Eeklo terecht voor een betrouwbare en snelle service voor het verkrijgen van een asbestattest. Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een complete asbestinventarisatie van uw woning en analyseren indien nodig verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd. Dit attest kunt u gebruiken bij de verkoop of verhuur van uw woning.

Bij Asbesthome kunt u ook in Eeklo rekenen op een snelle en betrouwbare service voor het verkrijgen van een asbestattest. Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een grondige asbestinventarisatie van uw woning en voeren, indien nodig, een analyse uit van verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd. Met dit attest kunt u de verkoop of verhuur van uw woning regelen.

Als u vermoedt dat er asbest aanwezig is in uw pand in Eeklo, is het belangrijk om snel en professioneel te handelen. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het inventariseren van de mogelijke plaatsen waar asbest zich bevindt en u adviseren over de beste manier om deze te verwijderen. Bij Asbesthome garanderen we een veilige, snelle en accurate asbestverwijdering. We helpen u bij het opstellen van een asbestinventarisatie, het aanvragen van de nodige vergunningen en het verwijderen van het asbest. We zorgen ervoor dat alles verloopt volgens de geldende normen en regelgeving, zodat u snel weer beschikt over een veilige en gezonde leefomgeving.

Aarzel niet om contact op te nemen met Asbesthome voor professioneel en betrouwbaar advies over asbestverwijdering in Eeklo. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen.