Asbestattest Grembergen

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Waarom is een asbestattest belangrijk?

Wanneer u uw huis of gebouw wilt verkopen dat voor 2001 gebouwd werd, is een asbestattest verplicht. Het is ook een goed idee om een asbestattest te verkrijgen voordat u renovatiewerkzaamheden aan uw eigendom uitvoert.

Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning. Daarnaast geeft het attest ook aan welke maatregelen er eventueel nodig zijn om het asbest veilig te verwijderen.

Snelle en betrouwbare service voor asbestattesten in Grembergen

Bij Asbesthome begrijpen we dat het verkrijgen van een asbestattest een belangrijk onderdeel is van de verkoop of verhuur van jouw woning. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare service aan om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Zodra je een aanvraag hebt ingediend voor een asbestinventarisatie, plannen we binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Onze erkende asbestdeskundige komt bij jou langs en inspecteert jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren.

Na de inventarisatie ontvang je binnen een week uw asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van jouw woning. Het attest geeft duidelijk aan of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in jouw woning en welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen.

We begrijpen dat een asbestinventarisatie en -attest onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom willen we het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk maken en hanteren we lage tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bij Asbesthome kan je dus rekenen op een snelle, betrouwbare en betaalbare service voor jouw asbestattest in Grembergen.

Hoe verloopt een asbestonderzoek ?

Een asbestonderzoek via Asbesthome in Grembergen verloopt in verschillende stappen:

  1. Inspectie van het gebouw: Onze gecertificeerde asbestdeskundigen inspecteren het gebouw op mogelijke asbesthoudende materialen. Dit gebeurt op een grondige en nauwkeurige manier, zodat alle risicovolle zones worden in kaart gebracht.
  2. Analyse van de materialen: Vervolgens worden er monsters genomen van de materialen die mogelijk asbest bevatten. Dit gebeurt op een veilige en professionele manier om ervoor te zorgen dat er geen asbestvezels vrijkomen.
  3. Analyse van de monsters: De monsters worden geanalyseerd in een erkend asbestlabo om te bepalen of er effectief asbest aanwezig is en zo ja, in welke mate.
  4. Attest: Na afloop van het onderzoek ontvangt u van ons het asbestattest waarin we de bevindingen duidelijk weergeven en eventuele aanbevelingen voor verdere acties doen.

Onze asbestonderzoeken worden uitgevoerd volgens de meest recente wet- en regelgeving en met behulp van geavanceerde technologie en apparatuur. Zo kunnen we u de meest nauwkeurige en betrouwbare resultaten bieden en u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen inzake asbestverwijdering.

Kosten en prijzen

Als u een woning of gebouw in Grembergen bezit en deze wilt verkopen of renoveren, dan heeft u waarschijnlijk een asbestattest nodig. Dit attest toont aan of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn in uw gebouw. Maar wat zijn de kosten en prijzen voor het verkrijgen van een asbestattest?

De kosten voor een asbestattest zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het gebouw en de hoeveelheid asbesthoudende materialen die aanwezig zijn.

Bij Asbesthome streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken voor onze klanten. Daarom bieden wij duidelijke en transparante offertes aan die de kosten voor het asbestonderzoek en de opmaak van het attest omvatten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bovendien hanteren wij scherpe prijzen voor onze asbestonderzoeken in Grembergen en omgeving. Onze gecertificeerde experts voeren de inspectie uit volgens de geldende wet- en regelgeving en maken gebruik van geavanceerde technologie en apparatuur. Zo kunnen we u snel en nauwkeurig een gedetailleerd asbestattest leveren.