Asbestattest Kemzeke

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Vlotte en snelle service in Kemzeke

Bent u op zoek naar een snelle en vakkundige manier om een asbestattest te verkrijgen in Kemzeke? Neem dan contact op met Asbesthome! Onze gecertificeerde asbestdeskundigen komen binnen 24 uur na uw aanvraag langs voor een asbestinventarisatie van uw woning in Kemzeke. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd. Bovendien hanteren wij vaste en duidelijke tarieven zonder onverwachte extra kosten. Bij Asbesthome kunt u ook terecht voor een full-service attestenpakket, inclusief het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, om volledig in orde te zijn bij de verkoop van uw woning.

Gecertificeerde asbestdeskundigen in Kemzeke

Onze asbestdeskundigen zijn gecertificeerd door OVAM en TRACIMAT en hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO met succes afgerond. Bij Asbesthome werken we volgens het OVAM-protocol en hebben we veel aandacht voor de veiligheid van bewoners en medewerkers. We nemen extra maatregelen en gebruiken beschermende middelen indien nodig.

Advies bij verwijdering van asbest in Kemzeke

Als u vermoedt dat er asbest aanwezig is in uw pand in Kemzeke, is het belangrijk om snel en adequaat te handelen. Onze deskundigen helpen u bij het inventariseren van de mogelijke plaatsen waar asbest zich bevindt en adviseren u over de beste manier om dit te verwijderen. Bij Asbesthome staan we garant voor een veilige, snelle en accurate asbestverwijdering. We assisteren u bij het opstellen van een asbestinventarisatie, het aanvragen van de nodige vergunningen en het verwijderen van het asbest, zodat u snel weer over een veilige en gezonde leefomgeving beschikt.

Neem vandaag nog contact op met Asbesthome voor professioneel en betrouwbaar advies over asbestverwijdering in Kemzeke. Onze experts staan steeds voor u klaar om u te helpen.