Asbestattest Merelbeke

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Asbestattest Merelbeke: waarom het belangrijk is

Het hebben van een geldig asbestattest is verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement in Merelbeke. Het attest moet aantonen of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in de woning of het appartement. Bij Asbesthome begrijpen we hoe belangrijk het is om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Daarom zijn we gespecialiseerd in het opstellen van professionele asbestattesten. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning. Daarnaast geeft het attest ook aan welke maatregelen er eventueel nodig zijn om het asbest veilig te verwijderen. Zo kan je met een gerust hart jouw woning verkopen of verhuren.

Snelle en vakkundige service voor asbestattesten in Merelbeke

Bij Asbesthome weten we dat tijd kostbaar is en daarom streven we ernaar om onze klanten zo snel en vlot mogelijk van dienst te zijn. We begrijpen dat het verkrijgen van een asbestattest een belangrijk onderdeel is van de verkoop of verhuur van jouw woning in Merelbeke. Daarom willen we het proces voor jou zo soepel en snel mogelijk maken. Zodra je een aanvraag hebt ingediend voor een asbestinventarisatie, plannen we binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Onze erkende asbestdeskundige komt bij jou langs en inspecteert jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren. Na de inventarisatie ontvang je binnen een week het originele asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van jouw woning in Merelbeke.

Erkende asbestdeskundigen in Merelbeke voor asbestattesten

Asbesthoudende materialen in woningen en gebouwen zijn gevaarlijk voor de gezondheid en moeten daarom veilig worden verwijderd. Bij Asbesthome werken we met erkende asbestdeskundigen die gespecialiseerd zijn in het opstellen van professionele asbestattesten in Merelbeke. Onze deskundigen hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO en TRACIMAT met succes afgerond en werken volgens het OVAM-protocol. Wij hechten veel belang aan de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers en nemen daarom extra maatregelen om de asbest veilig te verwijderen. Wil je graag een afspraak maken voor een asbestinventarisatie in Merelbeke of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Betaalbare tarieven voor asbestinventarisatie en -attesten in Merelbeke

Bij Asbesthome begrijpen we dat een asbestinventarisatie en -attest onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom willen we het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk maken en hanteren we lage tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We geloven dat het hebben van een veilige leefomgeving voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek binnen de 5 minuten hoe voordelig onze tarieven zijn. We streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden en helpen je graag verder met al je vragen over asbestinventarisatie en -attesten in Merelbeke.