Asbestattest Moerbeke

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Snel een asbestattest in Moerbeke

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle service voor het verkrijgen van een asbestattest in Moerbeke? Dan bent u bij Asbesthome aan het juiste adres! Onze ervaren inspecteurs komen graag bij u langs om de asbestinventarisatie van uw woning uit te voeren en binnen een week heeft u het asbestattest in handen.

Bij Asbesthome begrijpen we dat u geen tijd wilt verspillen wanneer u een asbestattest nodig heeft. Daarom bieden we een snelle en efficiënte service om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk aan de nodige vereisten voldoet. Binnen 24 uur na uw aanvraag plannen we een afspraak voor de asbestinventarisatie van uw woning in Moerbeke. Onze ervaren inspecteurs komen bij u langs en maken de complete asbestinventarisatie op. Vervolgens wordt het sloopopvolgingsdossier met sloopinventaris, asbestinventaris en inventaris gevaarlijke stoffen naar TRACIMAT verstuurd. Zij bekijken dit dossier volledig en geven hun goedkeuring. Hierna leveren zij een conformiteitsattest af voor de sloop.

Onze asbestdeskundigen hebben alle benodigde opleidingen van CERTIPRO en TRACIMAT met succes afgerond. Zowel bij OVAM als bij TRACIMAT staan we op de lijst van gecertificeerde asbest- en sloopdeskundigen. Wij werken volgens het OVAM-protocol en hebben veel aandacht voor de veiligheid van de bewoners en onze medewerkers. Waar nodig gebruiken wij beschermende middelen en nemen wij extra maatregelen om de veiligheid te garanderen.

Voordelig tarief

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verkrijgen van een asbestattest in Moerbeke? Zoek dan niet verder en contacteer Asbesthome vandaag nog! Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van professionele en kwaliteitsvolle asbestattesten, en dat alles aan een voordelig tarief.

Wij hanteren vaste en duidelijke tarieven, zonder onverwachte extra kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien bieden wij ook een full-service attestenpakket aan, waaronder het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, waarmee u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Werkwijze

Bij Asbesthome kan je terecht voor het verkrijgen van een asbestattest in Moerbeke. Hieronder vind je een overzicht van de werkwijze om zo’n attest te bekomen:

  1. Afspraak maken: Je kan via de website van Asbesthome of telefonisch een afspraak maken voor een asbestinventarisatie bij jou thuis.
  2. Inventarisatie: Een ervaren asbestdeskundige van Asbesthome komt op de afgesproken datum bij jou thuis langs om een volledige asbestinventarisatie op te maken. Hierbij wordt gekeken naar mogelijke asbesthoudende materialen en hun locatie in de woning.
  3. Analyse: Indien nodig worden er stalen genomen van de verdachte materialen. Deze stalen worden vervolgens naar een erkend laboratorium gestuurd voor analyse.
  4. Opmaak asbestattest: Op basis van de resultaten van de inventarisatie en de analyse wordt het asbestattest opgesteld. Hierin wordt duidelijk vermeld of er al dan niet asbest aanwezig is in de woning en waar dit zich bevindt.
  5. Afgifte attest: Na opmaak wordt het asbestattest zo snel mogelijk aan jou bezorgd. Je kan dit attest gebruiken bij de verkoop of verhuur van je woning.

Advies bij verwijdering

Wanneer u vermoedt dat er asbest aanwezig is in uw pand, is het belangrijk om snel en adequaat te handelen. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het inventariseren van de mogelijke plaatsen waar asbest zich bevindt en u adviseren over de beste manier om deze te verwijderen. Zij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving omtrent asbestverwijdering en zullen u dan ook bijstaan met professioneel en betrouwbaar advies.