Asbestattest Ninove

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Asbestattest Ninove: veilig en betrouwbaar

Het hebben van een geldig asbestattest is verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement in Ninove en omstreken. Het attest moet aantonen of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in de woning of het appartement. Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het opstellen van professionele asbestattesten. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning. Daarnaast geeft het attest ook aan welke maatregelen er eventueel nodig zijn om het asbest veilig te verwijderen.

Snel en efficiënt een asbestattest in Ninove

Bij Asbesthome begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Binnen 24 uur na je aanvraag hebben we een afspraak gepland voor de asbestinventarisatie van jouw woning in Ninove. Onze deskundige komt bij jou langs en maakt een complete asbestinventarisatie op. Binnen een week ontvang je het asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van je woning.

Veiligheid staat voorop

Bij Asbesthome hechten we veel belang aan de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Daarom werken wij volgens het OVAM-protocol en hebben we veel aandacht voor de veiligheid van de bewoners en onze medewerkers. Waar nodig gebruiken wij beschermende middelen en nemen wij extra maatregelen. Zo ben je verzekerd van een veilige en professionele aanpak.

Prijzen voor asbestattesten in Ninove

Onze lage prijzen zijn mogelijk omdat we gebruik maken van geavanceerde technologieën en ons team van ervaren experts efficiënt laat werken. Zo kunnen we onze klanten de beste kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijk tarief. We begrijpen dat asbestverwijdering en -onderzoek vaak onverwachte kosten met zich meebrengen, en daarom willen we het proces voor onze klanten zo betaalbaar mogelijk maken. Bekijk onze prijzenpagina voor meer informatie over onze tarieven.

Neem contact op met Asbesthome Ninove

Wil je graag een afspraak maken voor een asbestinventarisatie of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder met al je vragen.