Asbestattest Oostakker

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Asbestattest Oostakker: waarom het belangrijk is

Het hebben van een geldig asbestattest is verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement in Oostakker. Het attest moet aantonen of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in de woning of het appartement. Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het opstellen van professionele asbestattesten in Oostakker. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning. Daarnaast geeft het attest ook aan welke maatregelen er eventueel nodig zijn om het asbest veilig te verwijderen.

Snelle en vakkundige service voor asbestattesten in Oostakker

Bij Asbesthome begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en daarom is het onze missie om onze klanten zo snel en vakkundig mogelijk van dienst te zijn. We begrijpen dat het verkrijgen van een asbestattest een belangrijk onderdeel is van de verkoop of verhuur van jouw woning in Oostakker. Daarom willen we het proces voor jou zo soepel en snel mogelijk maken.

Zodra je een aanvraag hebt ingediend voor een asbestinventarisatie, plannen we binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Onze erkende asbestdeskundige komt bij jou langs en inspecteert jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren.

Na de inventarisatie ontvang je binnen een week het originele asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van jouw woning. Het attest geeft duidelijk aan of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in jouw woning en welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen.

Betaalbare asbestattesten in Oostakker

Bij Asbesthome hanteren wij betaalbare tarieven voor het opstellen van een asbestattest in Oostakker. Wij begrijpen dat het opstellen van een asbestattest een verplichte maar onverwachte kostenpost kan zijn bij de verkoop of verhuur van jouw woning. Daarom willen we deze dienst voor iedereen betaalbaar maken en bieden we onze diensten aan tegen gunstige tarieven in de regio.

Wil je graag een afspraak maken voor een asbestinventarisatie in Oostakker of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen je graag verder!