Asbestattest Overmere

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Asbestattest Overmere: waarom het belangrijk is

Het hebben van een geldig asbestattest is verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement in Overmere. Het attest moet aantonen of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in de woning of het appartement. Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het opstellen van professionele asbestattesten. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning. Daarnaast geeft het attest ook aan welke maatregelen er eventueel nodig zijn om het asbest veilig te verwijderen.

Snelle en vlotte service voor asbestattesten in Overmere

Bij Asbesthome weten we dat jouw tijd kostbaar is en daarom is het onze missie om onze klanten zo snel en vakkundig mogelijk van dienst te zijn. We begrijpen dat het verkrijgen van een asbestattest een belangrijk onderdeel is van de verkoop of verhuur van jouw woning in Overmere. Daarom willen we het proces voor jou zo soepel en snel mogelijk maken.
Zodra je een aanvraag hebt ingediend voor een asbestinventarisatie, plannen we binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Onze erkende asbestdeskundige komt bij jou langs en inspecteert jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren.

Na de inventarisatie ontvang je binnen een week het officiële asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van jouw woning. Het attest geeft duidelijk aan of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in jouw woning en welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen.

We begrijpen dat een asbestinventarisatie en -attest onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom willen we het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk maken en hanteren we lage tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Laagste prijzen voor een asbestattest in Overmere

Bij Asbesthome hanteren wij de laagste prijs voor het opstellen van een asbestattest in Overmere. Wij begrijpen dat het opstellen van een asbestattest een verplichte maar onverwachte kostenpost kan zijn bij de verkoop of verhuur van jouw woning. Daarom willen we deze dienst voor iedereen betaalbaar maken en bieden we onze diensten aan tegen de meest gunstige tarieven in de regio.

Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning. Daarnaast geeft het attest ook aan welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen. Dit alles doen wij tegen een zeer scherp tarief, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bij Asbesthome streven wij ernaar om onze klanten zo snel en vakkundig mogelijk van dienst te zijn. Na het indienen van een aanvraag voor een asbestinventarisatie, plannen wij binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren. Binnen een week ontvang je het originele asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van jouw woning in Overmere.