Asbestattest Gent

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Asbest is een gevaarlijk materiaal dat in veel oudere gebouwen aanwezig kan zijn. Om de veiligheid van bewoners en werknemers te garanderen, is het in België verplicht om over een asbestattest te beschikken bij de verkoop, verhuur of renovatie van een gebouw. Als je in Gent woont en een asbestattest nodig hebt, kan je terecht bij Asbesthome. Wij zijn de expert in het opmaken van asbestattesten voor particulieren en bedrijven in Gent en omgeving.Bij Asbesthome kan je eenvoudig en snel een asbestattest aanvragen voor jouw woning of gebouw in Gent. Het proces begint met het invullen van een formulier op onze website of door rechtstreeks contact op te nemen via telefoon of e-mail. Na het ontvangen van jouw aanvraag, zal Asbesthome een afspraak maken om de asbestinventarisatie uit te voeren.

Aan de scherpste tarieven

Bij Asbesthome begrijpen we dat het opmaken van een asbestattest voor gebouwen in Gent niet alleen een belangrijke, maar soms ook een kostbare en tijdrovende taak kan zijn. Daarom bieden we onze klanten de beste en snelste dienstverlening tegen scherpe tarieven aan, zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

Onze tarieven zijn volledig transparant en we hanteren vaste prijzen die afhankelijk zijn van de grootte van het gebouw en de gewenste dienstverlening. Hierdoor weet je altijd van tevoren wat de kosten zullen zijn en kom je niet voor verrassingen te staan.

Snelle en eenvoudig afspraak

Als je snel een asbestattest nodig hebt in Gent, dan kan je vertrouwen op de snelle diensten van Asbesthome. Onze ervaren en gecertificeerde asbestdeskundigen kunnen binnen 24 uur een afspraak maken om de asbestinventarisatie van je woning uit te voeren. We garanderen dat je binnen een week het asbestattest in handen hebt. Zo kan je snel verder met de verkoop, verhuur of renovatie van je woning, zonder je zorgen te maken. Maak een afspraak

Bij Asbesthome kan je eenvoudig en snel een asbestattest aanvragen voor jouw woning of gebouw in Gent. Het proces begint met het invullen van een formulier op hun website of door rechtstreeks contact op te nemen via telefoon of e-mail. Na het ontvangen van jouw aanvraag, zal Asbesthome een afspraak maken om de asbestinventarisatie uit te voeren.Tijdens de asbestinventarisatie zal een deskundige inspecteur van Asbesthome jouw gebouw of woning in Gent grondig onderzoeken om de aanwezigheid van asbesthoudende materialen te detecteren. Op basis van deze inspectie zal Asbesthome een volledig en correct asbestattest opstellen.

Asbesthome werkt volgens het OVAM-protocol en heeft alle benodigde opleidingen van CERTIPRO en TRACIMAT met succes afgerond. Dit betekent dat je bij hen kan rekenen op een betrouwbare en deskundige service. Daarnaast staat Asbesthome op de lijst van gecertificeerde asbest- en sloopdeskundigen bij OVAM en TRACIMAT.

Asbestinventaris in Gent

Als eigenaar van een woning in Gent is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de aanwezigheid van asbest in uw pand. Het is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een verantwoordelijkheid ten opzichte van uzelf, uw familie en uw omgeving. Het opmaken van een asbestinventaris is de eerste stap om meer inzicht te krijgen in de mogelijke aanwezigheid van asbest in uw woning.

Asbesthome biedt professionele en betrouwbare asbestinventarisatiediensten aan in Gent en omgeving. Onze ervaren en gecertificeerde asbestdeskundigen zullen uw woning zorgvuldig inspecteren op mogelijke asbestbronnen. Dit omvat het nemen van monsters en het analyseren van de resultaten in een erkend asbestlabo.

Waarom een asbestattest in Gent aanvragen bij Asbesthome?

Asbest is een gevaarlijk materiaal dat in veel oudere gebouwen aanwezig kan zijn. Om de veiligheid van bewoners en werknemers te garanderen, is het in België verplicht om over een asbestattest te beschikken bij de verkoop, verhuur of renovatie van een gebouw. Als je in Gent woont en een asbestattest nodig hebt, kan je terecht bij Asbesthome.