Asbestattest Kortrijk

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Waarom is een asbestattest zo belangrijk?

Het hebben van een geldig asbestattest is niet alleen verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement in Kortrijk, het is ook van groot belang voor de gezondheid van de bewoners. Asbest is een gevaarlijke stof die in het verleden veelvuldig werd gebruikt in de bouw. Bij blootstelling aan asbestvezels kunnen ernstige gezondheidsproblemen ontstaan, zoals longkanker en asbestose.

Een asbestattest geeft duidelijkheid over de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in de woning of het appartement. Als er asbest wordt gevonden, kan er tijdig actie worden ondernomen om de gezondheidsrisico’s te beperken. Het attest geeft ook aan welke maatregelen er eventueel nodig zijn om het asbest veilig te verwijderen.

Daarnaast is een geldig asbestattest ook van belang voor de verkoop of verhuur van de woning of het appartement. Zonder attest kan de verkoop of verhuur niet doorgaan en loop je het risico op boetes en juridische problemen.

Waarom kiezen voor Asbesthome?

Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het opstellen van professionele asbestattesten. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. We maken gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren.

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom bieden we een snelle en vlotte service aan. Zodra je een aanvraag hebt ingediend, plannen we binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Na de inventarisatie ontvang je binnen een week het originele asbestattest.

Daarnaast hanteren we lage tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We willen het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk maken en bieden daarom transparante prijzen aan zonder verborgen kosten.

Kies voor Asbesthome voor een professionele, snelle en betaalbare service voor jouw asbestattest in Kortrijk.

Asbestverwijdering in Kortrijk: veilig en professioneel

Bij Asbesthome zijn we niet alleen gespecialiseerd in het opstellen van asbestattesten in Kortrijk, maar ook in het veilig verwijderen van asbesthoudende materialen. Onze erkende asbestverwijderaars werken volgens de geldende wet- en regelgeving en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om de asbest veilig te verwijderen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en beschermende middelen om de asbest op een professionele en veilige manier te verwijderen. Na de verwijdering ontvang je van ons een sloopopvolgingsplan en een asbestinventarisatieattest, zodat je zeker bent dat de asbesthoudende materialen op een correcte manier zijn verwijderd. Bij Asbesthome staan we garant voor een veilige en professionele aanpak van asbestverwijdering in Kortrijk.

Asbestinventarisatie en -verwijdering in heel Vlaanderen

Asbesthome is actief in heel Vlaanderen en staat garant voor een veilige en professionele aanpak van asbestinventarisatie en -verwijdering. Of je nu in Kortrijk, Gent, Antwerpen of Brussel woont, bij ons ben je aan het juiste adres voor een veilige en professionele aanpak van asbesthoudende materialen. Wij werken volgens het OVAM-protocol en beschikken over erkende asbestdeskundigen en -verwijderaars die gespecialiseerd zijn in het opstellen van asbestattesten en het veilig verwijderen van asbesthoudende materialen. Wil je graag meer informatie over onze diensten of wil je een afspraak maken voor een asbestinventarisatie of -verwijdering? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.