Asbestattest Antwerpen

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Een asbestattest is een document dat aangeeft of er al dan niet asbest aanwezig is in een gebouw of woning. Het is verplicht om zo’n attest te kunnen voorleggen bij de verkoop of verhuur van een woning die voor 2001 werd gebouwd.

In Antwerpen zijn er verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van asbestinventarisaties en het verstrekken van asbestattesten. Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en ervaren partner, omdat het om een delicate en risicovolle materie gaat.

Het proces van het verkrijgen van een asbestattest begint met een asbestinventarisatie van het gebouw of de woning. Een gecertificeerde asbestdeskundige onderzoekt dan de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en analyseert eventueel verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en aan de eigenaar bezorgd.

Een asbestattest is niet alleen verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning, maar kan ook nuttig zijn bij renovatiewerken of de verwijdering van asbesthoudende materialen. Het attest biedt immers een overzicht van de aanwezige asbesthoudende materialen en kan dienen als basis voor verdere actie.

Asbestattest aanvragen in Antwerpen

Asbesthome is een betrouwbare en professionele partner als het gaat om het aanvragen van een asbestattest in Antwerpen. Het is namelijk van groot belang om te weten of er asbest aanwezig is in uw woning of pand, aangezien blootstelling aan asbest gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Met een asbestattest kunt u aantonen dat uw woning of pand asbestvrij is, wat van belang kan zijn bij de verkoop of verhuur ervan.

Asbesthome biedt een doeltreffende en snelle service om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk aan de nodige vereisten voldoet. Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een complete asbestinventarisatie van uw woning en analyseren eventuele verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd.

Daarnaast hanteert Asbesthome vaste en duidelijke tarieven zonder verborgen kosten, zodat u steeds weet waar u aan toe bent. Ook bieden wij een full-service attestenpakket aan, inclusief het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, om ervoor te zorgen dat u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Bij Asbesthome staan we garant voor een veilige, snelle en doeltreffende asbestverwijdering als er asbest aanwezig is in uw woning of pand. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het inventariseren van de mogelijke plaatsen waar asbest zich bevindt en u adviseren over de beste manier om dit te verwijderen. We assisteren u bij het opstellen van een asbestinventarisatie, het aanvragen van de nodige vergunningen en het verwijderen van het asbest. We zorgen er steeds voor dat alles volgens de geldende normen en regelgeving verloopt, zodat u snel weer over een veilige en gezonde leefomgeving beschikt.

Lage prijzen voor een asbestattest in Antwerpen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partner voor het verkrijgen van een asbestattest in Antwerpen? Bij Asbesthome hanteren we lage prijzen zonder onverwachte extra kosten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn en dat ze niet voor verrassingen komen te staan.

Onze prijzen zijn vaste en duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten en welke kosten er aan verbonden zijn. Bovendien bieden wij ook een full-service attestenpakket aan, inclusief het asbestattest, het EPC-attest en het KEI-attest, waarmee u volledig in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Bij Asbesthome streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken voor onze klanten in Antwerpen. Onze ervaren asbestdeskundigen komen bij u langs voor een complete asbestinventarisatie van uw woning en analyseren indien nodig verdachte materialen in een erkend laboratorium. Op basis van de resultaten wordt het asbestattest opgesteld en zo snel mogelijk aan u bezorgd.

Vraag hieronder een offerte aan en ontvang binnen de 5 minuten al de offerte in uw mailbox.

Snelle service

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle partner voor het verkrijgen van een asbestattest in Antwerpen? Dan bent u bij Asbesthome aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een doeltreffende en snelle service, waarbij onze gecertificeerde asbestdeskundigen binnen 24 uur na uw aanvraag langs komen voor een asbestinventarisatie van uw woning in Antwerpen.

Onze deskundigen analyseren alle verdachte materialen en stellen vervolgens het asbestattest op, dat u kunt gebruiken bij de verkoop of verhuur van uw woning. Bovendien biedt Asbesthome deze diensten aan tegen zeer lage prijzen, zonder verborgen kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.