Asbestattest Roeselare

Sinds 23 november 2022 verplicht

SNELLE AFSPRAAK

VOORDELIG TARIEF

ACCURAAT ATTEST

Waarom is een asbestattest belangrijk voor jouw woning in Roeselare?

Het hebben van een geldig asbestattest is verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement in Roeselare. Het is belangrijk om te weten of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn in jouw woning, omdat deze stoffen schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Asbestvezels kunnen vrijkomen bij beschadiging of slijtage van asbesthoudende materialen en kunnen leiden tot ernstige longaandoeningen zoals asbestose en longkanker.

Een asbestattest geeft jou en de potentiële kopers of huurders van jouw woning de zekerheid dat jouw woning veilig is en voldoet aan de wettelijke vereisten. Het attest toont aan of er al dan niet asbesthoudende materialen aanwezig zijn in jouw woning en welke maatregelen eventueel nodig zijn om deze veilig te verwijderen.

Professionele asbestinventarisatie en -attesten in Roeselare

Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het opstellen van professionele asbestattesten in Roeselare. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning grondig op mogelijke aanwezigheid van asbest. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om een volledige inventarisatie uit te voeren.

Onze service is snel en vakkundig. Zodra je een aanvraag hebt ingediend voor een asbestinventarisatie, plannen we binnen 24 uur een afspraak bij jou thuis in. Na de inventarisatie ontvang je binnen een week het originele asbestattest, dat je nodig hebt bij de verkoop of verhuur van jouw woning.

We begrijpen dat een asbestinventarisatie en -attest onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom willen we het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk maken en hanteren we lage tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Kies voor Asbesthome voor een professionele en betrouwbare asbestinventarisatie en -attest in Roeselare. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Asbest verwijderen in Roeselare? Kies voor Asbesthome

Asbest is een gevaarlijk materiaal dat in veel oudere woningen en gebouwen nog aanwezig is. Het is belangrijk om asbest veilig te laten verwijderen door een erkend bedrijf. Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het veilig verwijderen van asbest in Roeselare en omgeving. Onze ervaren medewerkers werken volgens het OVAM-protocol en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om de asbest veilig te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat jouw woning of gebouw weer veilig en gezond is. Wil je meer informatie over onze diensten voor asbestverwijdering in Roeselare? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Asbestinventarisatie in Roeselare: snel en professioneel

Bij Asbesthome begrijpen we dat je snel wilt weten of er asbest aanwezig is in jouw woning of gebouw in Roeselare. Daarom streven we ernaar om binnen 24 uur na je aanvraag een afspraak te plannen voor de asbestinventarisatie. Onze erkende asbestdeskundigen inspecteren jouw woning of gebouw grondig op mogelijke aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Indien er asbesthoudende materialen worden gevonden, wordt er aangegeven om welke materialen het gaat en waar ze zich bevinden in de woning of het gebouw. Daarnaast geven we ook aan welke maatregelen er eventueel nodig zijn om het asbest veilig te verwijderen. Bij Asbesthome ben je verzekerd van een snelle en professionele aanpak bij de asbestinventarisatie in Roeselare.

Asbestsanering in Roeselare: veilig en professioneel

Bij Asbesthome zijn we gespecialiseerd in het veilig verwijderen van asbest in Roeselare en omgeving. Onze ervaren medewerkers werken volgens het OVAM-protocol en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om de asbest veilig te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat jouw woning of gebouw weer veilig en gezond is. Wil je meer informatie over onze diensten voor asbestsanering in Roeselare? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Bij Asbesthome staat veiligheid voorop bij het opstellen van asbestattesten en het verwijderen van asbest in Roeselare.